Zindelijk worden is een spannende en belangrijke stap voor ieder kind, maar het kan soms ook wat uitdagend zijn. Veel peuters hebben moeite met poepen op de wc en dat is helemaal niet raar! Dit is een veelvoorkomend probleem en het kan soms wat tijd en geduld vergen voordat jouw kindje helemaal zindelijk is.

Het prentenboek “DOORTREKKEN MAAR!” is speciaal gemaakt om peuters te helpen met hun angsten en onzekerheden over poepen op de wc.

In het verhaal vertellen de poepies hoe ze gemaakt worden en waar ze goed in zijn (zwemmen en stinken). Met grappige, kleurrijke illustraties zal dit boek helpen om te begrijpen dat het poepen op de wc helemaal niet eng is.  Het is speciaal geschreven voor peuters en gebruikt eenvoudige taal en herkenbare situaties om het verhaal zo toegankelijk mogelijk te maken.

Met “DOORTREKKEN MAAR!” heb je een handig hulpmiddel in handen om je peuter te ondersteunen bij het poepen op de wc. Het boek is niet alleen leuk om te lezen, maar biedt ook handige tips en adviezen om het zindelijkheidsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Een must-have voor iedere ouder die zijn of haar peuter wil ondersteunen bij het zindelijk worden. Bestel nu dit prachtige prentenboek en maak van het poepen op de wc een feestje voor jouw kindje!